Media

Vacatures

Wordt jij de nieuwe enthousiaste collega bij Studio Surprise?

Kijk op VACATURES

Nazomer lunch actie Foodja & Studio Surprise

Nazomer lunch actie Foodja & Studio Surprise

Beste relatie, De meeste collega's en relatie's zijn weer terug van vakantie. En hoe verwelkom je deze nou beter dan met een heerlijke nazomer lunch? Bijpraten en plannen maken voor het komende seizoen? Foodja & Studio Surprise hebben een smakelijke actie bedacht! Verwen je gasten met ons unieke pop-up picknick concept op jouw ideale locatie! laat het weer je in de steek, dan verplaatsen we jullie BICNIC gewoon naar binnen toe. Bestel je voor 1 oktober 2018 jouw favoriete lunch, dan krijg je onze BICNIC t.w.v. €150,00 er GRATIS bij! Benieuwd? Kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden in de bijlage. Of neem een kijkje op www.bicnic.nl Zit jou ideale BICNIC moment er voor 1 oktober niet bij? Bel of mail gerust voor andere mogelijkheden!
Hartelijke groet,
Fleur van der Hoeven
FOODJA.nl
Telefoon: 06 - 12465686
Website lunch: http://www.foodja.nl
Website bicnic: www.bicnic.nl
E-mail: info@foodja.nl Facebook: https://www.facebook.com/FOODJAnl

Proostmoment bij het afleveren BICNIC Kasteel Maurick Vught

Woensdag 4 juli 2018; eerste BICNIC Picknickkar officieel bij toplocatie op een eiland verscholen in de Brabantse natuur!

Voorafgaand aan de jaarlijks terugkerende BOB zomer Borrel bij Kasteel Maurick vond het proostmoment tussen de kasteelheren en de twee heren van Studio Surprise plaats. Studio Surprise feliciteert het team van Kasteel Maurick met de aanschaf van de eerste geheel op maat ontworpen BICNIC Picknickkar en hoopt dat alle medewerkers er ontzettend veel plezier aan beleven.

Wij bij Studio Surprise zijn enorm trots op de samenwerking met Kasteel Maurick en erg blij dat wij samen aan een fantastisch product hebben mogen werken. (foto vlnr; Rob Janssen - Joep Gerrits Studio Surprise, Niek van Lieverloo - Klaas van Leengoed Kasteel Maurick)

KASTEEL-MAURICK.NL
Sinds 1 januari 2015 is ieder bedrijf verplicht deel te nemen aan de nieuwe werkkostenregeling (WKR). What's new? De Belastingdienst heeft hier een uitzondering op bedacht: wanneer je een personeelsfeest/lunch/borrel namelijk op de werkplek organiseert, wordt het vrijgesteld tot een maximum van € 454.00 per werknemer per kalenderjaar. De uitgaven worden niet gezien als loon dus geen eindheffing! Dit is natuurlijk fantastisch nieuws! Studio Surprise creëert jouw beleving op elk gewenste plek zoals de bedrijfsparkeerplaats, kantine, tuin, of bedrijfshal. Wauw!
Lees meer over Personeelsfeest-werkkostenregeling