Mogelijkheden

De picknickbeleving staat natuurlijk wel qua opstelling. De lounge tafeltjes, picknickkleden, parasols, etc. zorgen natuurlijk voor een goede picknickbeleving. Maar Picknicken is meer dan alleen zitten en eten. Daarom willen wij een ultieme picknickbeleving creëren. Dus wij denken graag een stapje verder. Wij leveren de BICNIC dan ook aan met verschillende aanvullingen. Hieronder een beknopt overzicht:
  • Een spelletjesmand; hierin vindt u verschillende spelletjes! Wat dacht u van een crocketsetje, badmintonrackets, jeux-de-bouls, kobb (stokkenspel), kaarten, voetbalcrocket, voetbalpool, volleybal, enzovoort.
  • Stertent; een zeer grote tent met een capaciteit van max. 40 personen. Mocht het weer tegenzitten dan kunnen wij de klant toch een regenvrije picknick voorschotelen. Eventueel kan er in overleg een extra overkapping worden voorzien. En doormiddel van een beamer kunnen wij de beste ambiance creëren in het dak van de optioneel meegeleverde stertent.
  • BICNIC-borrelkar; naast de normale lunch kan er natuurlijk ook een zeer leuke borrel op locatie verzorgd worden, eventueel aansluitend op de BICNIC.
  • BICNIC-karaokar; wat is er nou leuker dan de picknick op te leuken met een mobiele karaokeset. Helemaal in BICNIC-thema! Met mini-podium, mini-dj-draaitafel op wielen, Inclusief duidelijk scherm zodat iedereen lekker mee kan doen! Altijd leuk om een verzoekje te doen (voor een ander)! Natuurlijk ook beschikbaar met een enthousiaste DJ!
  • BICNIC-High-Tea; hetzelfde concept maar toch anders. Je kunt zo natuurlijk de leukste babyshowers op locatie verzorgen. Met de zoetste hapjes en drankjes, heerlijk vertoeven in de buitenlucht!